Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Μία νέα αρχή

Είναι πολύς καιρός τώρα που συζητάμε να αρχίσουμε ένα μπλογκ,σαν ημερόλογιο για σημαντικά και ασήμαντα πράγματα στις ζωές μας. Ποιοι είμαστε; Είμαι η Μάγδα και είναι ο Δημήτρης, σπουδάζω αρχιτεκτονική και σπουδάζει νομική και είμαστε δύο φίλοι που,long story short, μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Το Σεπτέμβριο του 2012 καταφτάσαμε στην Αθήνα,από το ξακουστό Ηράκλειο Κρήτης, για να ξεκινήσουμε την περίφημη ελληνική φοιτητική ζωή και κάθε μέρα είναι μια μικρή περιπέτεια ανακάλυψης αυτής της τρελής πόλης. Προσωπικά ένιωσα την ανάγκη για αυτό μπλογκ από   την αρχή της ζωής εδώ,γιατί νομίζω είναι σημαντικό να αφήνεις πίσω σου πράγματα,όπως επίσης και να μοιράζεσαι κάποια από αυτά με φίλους ωστε να μπορείς αργότερα να βλέπεις την πορεία της σκέψης σου αλλά και της ωρίμανσης του εαυτού σου. Και οι εσωτερικές αλλαγές είναι κυρίαρχη λέξη στο λεξιλόγιο της νέας μου ζωής στην Αθήνα. Welcome to my life λοιπόν. Shall we?
Μάγδα

Γειά σας και από μένα(Dim's writing now)!!Είμαι ο Δημήτρης ο συνμπλογκερ(αν μπορει να ειπωθει ετσι) της Μάγδας!!Όπως με πρόλαβε η Μάγκυ σπουδάζω νομική στην Αθήνα και από τοτε που ήρθα σ αυτή την πόλη δεν έχω προλάβει να βαρεθώ!!Αυτό γιατί πέρα από τις εκπλήξεις που σου επιφυλασσει αυτή η πόλη και εκτός απο τη σχολή ασχολούμαι και με το θέατρο το οποίο είναι μία απο τις αγάπεσ μου!!Είμαι στους Άφαντους, μία από τις ομάδεσ του Καποδιστριακου και περνάω υπέροχα!!Αλλά επειδη δεν ησυχάζω αποφασίσαμε με την Μάγδα να ξεκινήσουμε αυτο το μπλογκ και να γράφουμε ο,τι μας απασχολεί!!!Έτσι λοιπόν λίγο πριν από την πρώτη μας εξεταστική(για την οποία όπως και να γίνει υπάρχει λίγο άγχος) και σε μια παγωμένη (και χωρίς θέρμανση να προσθέσω) Αθήνα,χιονισε σημερα κι ήταν τέλεια, ξεκινάμε κι ελπίζουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα!!
Οι αναρτήσεις μας θα γίνονται εναλλάξ μέσα στη βδομάδα και πιστεύουμε οτι θα περάσουμε αρκετα καλά!!=) 
φιλιά,Dim
και αυτο το τραγούδι το αφιερώνουμε στη φίλη μας Χριστίνα που μας βοήθησε στην εύρεση τίτλου για το blog!! 

3 σχόλια:

  1. Καλή αρχή παιδιά! :D Ανυπομονώ να διαβάσω για τη ζωή σας στην πρωτεύουσα! Και ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Θεατρική ομάδα! Πόσο τέλειο; Κι εγώ θέλω!!! Πιθανόν του χρόνου! Να περνάτε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελπίζω να σκίσετε σε αυτή σας την προσπάθεια...fuck yeah...!!!...θα μαθαίνω νέα σας από παντού...<3...μου λείπετε ήδη αν και λείπετε 4 μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας ευχαριστουμε ολουσ παρα πολυ!!Maria G. οντως η θεατρικη ομαδα ειναι φοβερη εμπειρια!!να την δοκιμασεις ανεπιφυλακτα!!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Express yourself:)