Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Oh take me back to the start!

 Καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές τελειώνουν σιγά σιγά επιστρέφουμε και μεις στη μπλογκοπαρέα!!Βέβαια εγώ εγκατέλειψα λίγο νωρίτερα για διακοπές γιατί είχα παραστάσεις και εξεταστική ταυτόχρονα( συναρπαστικό και εξοντωτικό μαζί) αλλά είχα τη φίλη Μαγδα να σας ενημερώνει
για τα τεκταινόμενα.
 Ελπίζω το καλοκαίρι σας να ήταν όμορφο, δροσερό και με καλή παρέα!Εγώ βρίσκομαι ακόμη Ηράκλειο αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα!Κάθε Σεπτέμβρης είναι για μένα μια καινούργια αρχή, αν σκεφτείς ότι νέες εμπειρίες σε περιμένουν που μπορεί να μην είχες καν φανταστεί. Ελπίζω λοιπόν ο νέος κύκλος που ανοίγει να φέρει πέρα από την εξεταστική( τι να κάνουμε η ζωή δεν είναι τέλεια) και την  επικείμενη μετακόμιση μου( ναι ναι θα το κάνω και αυτό) πολλές  πολλές νέες εμπειρίες-κατά προτίμηση ευχάριστες- τις οποίες θα μοιραζόμαστε μαζί και αυτό το χειμώνα.
 Μου έχει λείψει η Αθήνα και ανυπομονώ για μια νέα αρχή- ο Σεπτέμβρης τελικά είναι η αρχή της χρονιά για μένα- στους δρόμους του κέντρου, στις αίθουσες της Νομικής, στο Ροζ κτήριο των Αφάντων και όπου αλλού κυκλοφορούν μικροί λάτρες της Αθήνας!
 Εύχομαι σε όσους από σας είστε φοιτητές καλή υπομονή με την εξεταστική και μην ξεχνάτε: ακομη και μια εξεταστική μπορεί να έχει τις θετικές πλευρές της-εγώ ακόμη τις ψάχνω αλλα μόλις τις βρώ θα τις μοιραστώ μαζί σας. 
 Μέχρι να τα ξαναπούμε have fun!!
  
Φιλιά, Dim

Υ.Γ. η φωτο είναι απο της διακοπές μας στην Ιεράπετρα!

αααα και τα νέα ονόματα των παιδιών της Μάγδας εεεερχονται!!-εμ τι ενα καλοκαιρι σας αφήσαμε δεν μπορούσαμε να μην κανουμε/κανω βλακείες!!( now they are 5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Express yourself:)