Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Κυριακές στην Αθήνα!!

Καλησπέέερες αγαπημένοι μου!!Τι κάνετε?ελπίζω να με θυμάστε,ο Δημήτρης είμαι!!
Έχω πολύ καιρό α γράψω είναι η αλήθεια αλλά αυτό το πρόγραμμα της σχολής για το Β΄ εξάμηνο είναι δαιμονικοό και φτιαγμένο για να με ταλαιπωρεί!!Αλλά δεν πειράζει, εξάμηνο  είναι θα περάσει!!

Ελπίζω να είστε όπως σας άφησα στην τελευταία μου ανάρτηση και ακόμη καλύτερα!!Εγώ τρέχω και δε φτάνω με σχολή και θέατρο αλλά επειδή είμαι μάλλον μαζοχιστής δεν μπορώ να πω ότι δεν μ αρέσει κιολάς!!Από την εξεταστική έχουν βγει 4 από τα 5 μαθήματα και κατα ένα ανεξηγητο κατ εμέ τρόπο τα έζ περάσει και τα τέσσερα!!Στο θέατρο προχωράμε-έχουμε μπει και στο κείμενο και η διανομή καπού εκεί κοντά είναι κι αυτή!!
 Όσον αφορά τις Απόκριες ενώ γενικά μ' αρέσουν(είμαι λίγο για τα καρναβάλια εδώ που τα λέμε) φέτος δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη!Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν ντύθηκα κι ότι δεν θα ντυθω με την επόμενη ευκαιρία!!Απλώς η εποχή των Αποκριών κάθε χρόνο μου φέρνει μια ψιλοκατάθλιψη την οποία αν κάν μια βαθειά ενδοσκόπηση ίσως και να μπορώ να εξηγήσω αλλά προς το παρόν δεν είμαι στο κατάλληλο mood για κάτι τέτοιο!!Το καλό με τις φετινές απόκριες είναι ότι θα κατέβω Ηράκλειο την επόμενη εβδομάδα, κάτι που με χαροποιεί πολύ γιατί μου έχουν λείψει οικογένεια και φίλοι οπότε η Καθαρά Δευτερα είναι μάλλον μια καλή ευκαιρία!!!

Αυτό που θέλω εδώ και καιρό να γράψω αλλά το αναβάλλω για διάφορους λόγους είναι πόσο πολύ μ αρέσει η Αθήνα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου(πιο πολύ της Κυριακής to be honest).Δε λέω ότι δεν απολαμβάνω ορισμένες φορές τους γρήγορους ρυθμούς  αυτής της πόλης που σε κρατούν πάντα σε εγρήγορση αλλά τα μεσημέρια του Σ-Κ (λέω μόνο μεσημέρια γιατί το βράδυ υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση όσο να πείς) νομίζω ότι βρίσκομαι σε άλλη πόλη!!Όλα είναι πιο αργά,πιο ήσυχα και αυτή η κατασταση εμένα τουλάχιστον με κάνει να χαλαρώνω!Μ αρέσει να περπατάω την Πανεπιστημίου και την Ακαδημίας και να μη βλέπω ανθρώπους να τρέχουν σαν τρελοί να προλάβουν από τράπεζες μέχρι λεωφορεία!!
Γι αυτό σας συμβουλεύω αν δεν έχετε τι να κάνετε ένα κυριακάτικο μεσημέρι να πάρετε το λεωφορείο σας(εμένα το λεωφορείο της ζωής μου είναι το 608 για παράδειγμα) το οποίο θα είναι μισοάδειο κι κανεις δεν σας ποδοπατήσει και να κατέβετε να κάνετε μια βόλτα στους νωχελικούς ρυθμούς του κέντρου!!Εγγυώμαι ότι θα αποφορτιστείτε και θα δείτε μια άλλη οπτική της Αθήνας!!
 Και τώρα σας αφήνω γιατί θα πάω στη Μάγδα να φτιάξουμε μια αποκριάτηκη στολή!!Θα προσπαθήσω να ξαναγράψω αρκετά σύντομα!!
φιλιά,Dim

P.S.αυτό το τραγούδι μου φτιάχνει το κέφι και το άκουσα τουλάχιστον 4 φορές όσο έγραφα την ανάρτηση!!!

P.S.γιατί όλος ο κόσμος(σχολεία,πανεπστήμια στο τέλος και νηπιαγωγεία) κάνουν harlem shake?????τόσο πολύ τους αρέσει πια?μόνο εγώ βρίσκω το όλο project σαχλό και κιτς?

2 σχόλια:

  1. Long time lurker, first time commenter και εχω να πω:

    Φετος ειναι η πρωτη χρονια που αγαπω τις κυριακες. Μια ζωη οι κυριακες ηταν το απομειναρι της εβδομαδας, που εχεις να κανεις οτι μαθηματα δεν εχεις κανει, να μαζεψεις το δωματιο σου/σπιτι/μπαλκονι/σταυλο, να χαζεψεις και λιγο και να κοιμηθεις. Στην τριτη λυκειου δεν αναφερομαι καν, γιατι πολυ συχνα οι κυριακες συνοδευονταν κ απο μια κριση πανικου "δεν θα περασω ποτε-γιατι ειμαι τοσο τεμπελα-γιατι εχω αφησει 6328 ασκησεις που δεν εχω κανει;!".

    Και ξαφνικα ειμαι φοιτητρια, και οι κυριακες ειναι εξαιρετικες και χωρις κανενα αγχος και μπορεις να κανεις περιπατους στο κεντρο χωρις να εισαι περιτριγυρισμενος/η απο αγχωμενους ανθρωπους.

    Αυτα κυριως. Δυο ακομα σκεψεις:

    1) δε φανταζεσαι ποσο τυχερος εισαι που το λεωφορειο της ζωης σου ειναι το 608. Ειναι το λεωφορειο με τη μεγαλυτερη συχνοτητα. Εμενα το λεωφορειο της ζωης μου ειναι το 221 και πραγματικα μερικες φορες θελω να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο επειδη ειναι παντα τοσο, μα τοσο ακυρο στα ωραρια του.

    2) το χαρλεμ σεικ ειναι οχι απλα σαχλο, αλλα και πολυ ρατσιστικο και πραγματικα εχω βαρεθει να τους βλεπω ολους μα ολους να ανεβαζουν βιντεο. Νισαφι πια!

    Keep up the good work!

    Ελβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα!!εχεις απολυτο δικιο για τις κυριακες προ πανεπιστημιου!!και ξεχασα να το αναφερω αλλα πιο παλια(μεχρι και το γυμνασιο) εγω ειχα εφευρει την κυριακιτιδα!!μια αρρωστια που παρουσιαζοταν μονο τις κυριακες και συνοδευόταν απο βαρεμαρα μελαγχολία και άρνηση για την νεα εβδομαδα!!αλλα το ξεπέρασα!!πλέον ειναι εξισου αγαπητη με άλλες μερες!!
    οσο για το λεωφορειο ης ζωης σου δεν μπορω να εκφερω γνωμμη γιατι δεν συναναστρεφομαι μαζι του αλλα ναι το 608 ειναι σταθερο και πιστο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Express yourself:)